Etra Vendresha

Etra Vendresha eshte mesuese e gjuhes angleze ne shkollen Teknike Elektrike “Gjergj Canco”Tirane.

Diplomuar ne Universitetin e Shkodres me titullin mesuese dhe specialiste e gjuhes angleze, ka nje eksperience tashme disa vjecare ne mesimdhenie te shoqeruar nga certifikime te shumta si brenda dhe jashte vendit.Leximi dhe udhetimet jane pasioni i saj . Etra beson se ato japin gjalleri dhe pozitivitet ne jete,te cilen me kembengulje mundohet t’a percoje edhe ne klase.

Qellimi qe percon tek nxenesit :Te mesuarit e nje gjuhe te huaj te ben te kulturuar dhe me te afte profesionalisht .