Ilda Kunxhiu

Ilda Kunxhiu është mësuese e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë në shkollën Teknike Elektrike “Gjergj Canco”, me një eksperiencë disa vjeçare. Ajo është diplomuar në Universitetin e Tiranës dhe mban titullin “Mësues i shkolles se mesme”. Dëshira dhe pasioni për të qëndruar pranë brezit te ri i dhurojnë energjinë e çdo dite. Ilda beson se shkolla duhet të falë gëzim dhe dashuri për të gjithë.