Këndi i Punësimit

Mundësi punësimi pranë kompanisë Facilizaton SHPK

Lajmërim punësimi për nxënësit maturantë dhe klasat e 12. Drejtimi: Teknologji Informacioni dhe Komunikimi _ _ _ Kompania Facilization SHPK është ndër top 5 kompanitë më të mira në Shqipëri për shërbime TIK dhe Zhvillim produktesh. Nise karrieren tënde me një praktikë që të jep mundësi të mësosh nga një staf profesionistësh, me 20+ vite […]