Majlinda Haxhi

Majlinda Haxhi është mësuese e praktikave profesionale  në drejtimin elektronik, profili telekom.

Diplomuar me titullin Inxhiniere Elektronike në vitin 1995 në Universitetin Politeknik në Tiranë.

Ka punuar si inxhiniere elektronike në sektorin publik dhe atë privat.

Ushtron profesionin si mësuese që prej vitit 2015 .

Librat dhe volejbolli janë pasionet e saj.