Njoftime

Njoftim për vend të lirëNjoftim për vend të lirëNjoftim për vend të lirëNjoftim për lëvizje paraleleNjoftim për lëvizje paraleleNjoftim për vend të lirëNjoftim për vende të lira pune

  

RAPORTI I VETËVLERËSIMIT TË INSTITUCIONIT.Njoftim për vend të lirë

Njoftim për vend të lirë

 

Njoftim për vend të lirë

Njoftim-per-vend-te-lire-Gj.C-Tetor-2021  AGJENCIA KOMBËTARE E PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE  SHKOLLA TEKNIKE ELEKTRIKE “GJERGJ CANCO” Nr.   .prot.                                                   Tiranë, më 1.10.2021 Lënda:   Njoftim për vend të lirë.  AGJENCISË KOMBËTARE TË PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE    Në zbatim të ligit nr. 15/2019, “Për nxitjen e punësimit”; të ligjit nr. 15/2017, “Për arsimin dhe formimin profesional në Republikën e Shqipërisë,,; të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. [...]

Njoftim për lëvizje paraleleNjoftim për shpalljen e vendit të lirë, nëndrejtor që mbulon kulturën e përgjithshmeFillojnë regjistrimet për vitin e ri shkollor 2020-2021

📣 - Fillojnë regjistrimet në shkollë për vitin e ri shkollor 2020-2021!!! Nga data 1 deri 15 Korrik 2020, ora 9:30- 13:30. 👉 - Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim: 📌 - Fotokopje e noterizuar e Dëftesës klasës së 9-të E SIGLUAR Në ZVA 📌 - Kërkesë me shkrim për drejtimin që keni preferencë 📌 - Çertifikatë personale me [...]

Konkurs – 23 Prill Dita Botërore e Librit

Ideja e përkujtimit të Ditës Botërore të librit e ka origjinën e vet në Spanjë, në zonën e Katalonjës, ku atij që blinte një libër i dhurohej edhe një trëndafil. 23 prilli është shpallur si Dita Botërore e Librit më 15 nëntor të 1995, me një rezolutë të UNESCO-s, pasi u morën në konsideratë faktet […]