Trajnim nga ABP

Në kuadër të punësimit të talenteve të reja, ABP zhvilloi një grup trajnimesh të ndërthurura me leksione dhe praktikë për kandidatët e rinj që tashmë janë në fazë testimi për t’u bërë pjesë e ekipit të tyre. Dy grupet punuan mbi projektet Payment Billing System dhe Online Library duke përdorur IDE, Spring tool Suite 4 (Backend), Visual studio code (Frontend) dhe Postgresql(Database) , projekti u realizua në JAVA & ANGULAR, gjithashtu duke perfshire (Java 8 , Hibernate, Spring Framework , TypeScript ,html , css) dhe per të menaxhuar kodin përdorën Github. Rezultati ishte mbreslënës dhe kjo falë një trajnimi intensiv për vetëm brënda tre muajve në soft dhe tech skills.