Trajnim për CV dhe Letër Motivimi

Të aplikosh për #PraktikëProfesionale është njësoj si të aplikosh për punë. Të duhet #CV, letra e #motivimit dhe një përzgjedhje e mirë e #kompanive potenciale. Le të mos harrojmë #vetëbesimin dhe #entuziazmin gjatë intervistës.

Gjatë tetorit, nxënësit e Shkolla Teknike Elektrike “Gjergj Canco” janë trajnuar dhe kanë përgatitur jetëshkrimet (CV-të) dhe letrat e tyre të motivimit. Ata janë gati për hapin e radhës: #intervistat me kompanitë partnere të shkollës.